Review; NYX blush Taupe

Heei Allemaal! Ik heb vandaag een review van een NYX blush voor jullie! Deze blush/ bronzer stond al lang op mijn beauty verlanglijstje, e...

Heei Allemaal!

Ik heb vandaag een review van een NYX blush voor jullie! Deze blush/ bronzer stond al lang op mijn beauty verlanglijstje, en toen douglas hem weer op vooraad had heb ik hem besteld! Ik ben er al super blij mee en ik ga hem testen en reviewen voor jullie natuurlijk! 

Dit is hem de verpakking is best klein maar dat had ik ook al een beetje verwacht. Ik zag de blush voorbij komen op verschillende Youtube kanalen zoals NikkieTutorials en op BlushingBeautyNL. Het is een blush maar dan in een bronzing shade, hij is in de kleur 'Taupe' de blush kostte €6,99. en is te koop bij Douglas.

Het is een lichtbruine kleur en dus kleurt hij niet oranje yess! Ik vind de verpakking van de blush niet super mooi, ik zelf vind het best cheap ogen. Maar omdat het merk best bekend is onder de beautybloggers zullen die niet gelijk denken dat het een product van 3 of 4 euro is.
Dit is de swatch, hij is wel licht maar ik denk dat hij op mijn gezicht wel gewoon de mooie en goede kleur is.
Hier heb ik hem op, Je ziet hem niet heel goed zitten maar dat komt waarschijnlijk omdat ik niet genoeg heb aangebracht :). Maar hij bracht wel heel makkelijk aan en ook zonder een vloeibaar product is hij niet vlekkerig. Ik vindhem heel erg fijn, en zeker voor de meiden met een licht huidje is dit een fijne bronzer! En ook voor het prijsje is het het proberen waard!

xxx
Lot

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images