Mijn Spaarplan!

Hei allemaal! Ik ben zelf echt heel erg slecht in sparen.Als ik weer eens een plannetje heb gemaakt om te gaan sparen, dan mislukt dat wee...

Hei allemaal!

Ik ben zelf echt heel erg slecht in sparen.Als ik weer eens een plannetje heb gemaakt om te gaan sparen, dan mislukt dat weer in een week. Ik ben daarom weer opnieuw begonnen met het opzetten van een spaarplan, en ik hoop dat het gaan lukken! Ik ben van plan weer te sparen om dan uitleindelijk dan weer wat meer high end producten kan kopen zoals MAC of Bobbi Brown.
Mijn  spaarplan gaat als volgt: I deze pot spaar ik geld, maar niet gewoon. Er zit zoals je ziet een papiertje op geplakt. Daarop staat hoeveel geld ik per week of dag in de pot moet gooien. Je mag natuurlijk zelf bepalen of je het per dag of per week doet. Dag gaat natuurlijk snellen maar het ligt er ook aan hoeveel geld je verdient per maand.


Hier zie je het begin van het tabelletje, ik heb voor 14 weken gekozen omdat ik niet super veel moet sparen om een mooi make-up product te kunnen kopen. Naast het rijtje week zie je het teken staan. Daar staat dan hoeveel geld je in die week in het potje moet doen. Ik begon bij week 1 met 3 euro, je kan ook de 1e week bij 1 euro beginnen maar dat vind ik een beetje langzaam gaan... 3 euro, 2e week 4 euro, 3e week 5 euro, 4e week 6 euro enzovoort. Ik te de weken door tot 14, en bij het geld tel ik door tot 16 zoals je ziet. 1e week

Whooops, de tekst op de pot schijnt een klein beetje door het papier heen:). Maar na het € teken zie je € totaal staan, daar staat dan hoeveel ik na die week al heb gespaard.
Zo! Dit is mijn spaarplan! Het is zeker het proberen waard omdat het makkelijk sparen is. Probeer het maar eens! Als het je niet lukt kan je altijd stoppen. Na 14 weken heb ik 144 euro gespaard! Dat motiveert mij ook wel om door te gaan met sparen.

Dit was het artikel!
Bye!
x Lot


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images