Vlechten met Lilani en Ellen!

Heei allemaal! Ik heb afgelopen week iemand opgemaakt voor een bruiloft, echt super gaaf! En ook hebben we haar haar gevlecht. Natuurlij...

Heei allemaal!


Ik heb afgelopen week iemand opgemaakt voor een bruiloft, echt super gaaf! En ook hebben we haar haar gevlecht. Natuurlijk heb ik dat niet gedaan maar Lilani deed het! Het is echt super mooi geworden! We hebben toestemming gevraagd om de foto's online te zetten dus hier zijn ze!

We hebben geen foto's van de make-up want die waren we vergeten te maken😅 sorry! Maar hier sowiso de vlecht die Lilani maakte in haar haar.


Dit is hem! Echt super gaaf vind ik zelf!
Ik loop er heel nonchalant achter :).
Dit zijn de foto's! Als jullie willen maken Lilani, Ellen en ik er een video over, laat maar weten!

Xxx
Lot


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images