Review Yves Rocher reinigingslotion

Heei allemaal! Ik heb vandaag een review voor jullie met een product dat al heel erg lang mijn favoriet is, De Yver Rocher Kamille Reiging...

Heei allemaal!

Ik heb vandaag een review voor jullie met een product dat al heel erg lang mijn favoriet is, De Yver Rocher Kamille Reigingslotion!

Dit zijn ze, het zijn grote tubes met 200 ml. De reinigingslotion kost €4,90 op de Yves Rocher webshop. Ik was laatst in de winkel en daar zag ik heb niet meer staan, ze hadden alleen de tube met de groene dop en dat is weer wat anders. Ik heb trouwens 3 tubes omdat ze laatst in de aanbieding waren op de webshop en daar maakte ik even gebruik van :).
Ik vind de reinigingslotion zo fijn omdat Kamille sowieso al heel goed is voor je huid en heel natuurlijk en zacht reinigt. Ik draag meestal de waterproof mascara van Yves Rocher, en met deze reiniging krijg ik het er ook gewoon van af!

Hier zie je de ingrediĆ«nten van het product, en de instructie om het te gebruiken. Er staat dat er geen alcohol in zit zodat hij dus ook lekker zacht en mild reinigt. Ook als ik heb hem gebruikt heb ik een heerlijk fris gevoel, voor in de zomer is dat ook zeker een pluspunt.
Ik ga nu een reinigen met de lotion.

boven- mascara op. midden- reinigen. onder- geen make-up na het reinigen.


Zo dit was de review! Ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad en hem ook gaan uitproberen! 

Groetjes,
Charlot
 


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images