Review: W7 in the nude

Review W7 in the nude palette! Heei allemaal! Vandaag heb ik een review van het W7 in the nude palette voor jullie! W7 in the nude is de o...

Review W7 in the nude palette!

Heei allemaal! Vandaag heb ik een review van het W7 in the nude palette voor jullie! W7 in the nude is de opvolger van W7 in the buff dat al een groot succes was onder de beauty liefhebbers en bloggers. Het zijn beide dupes van de bekende naked palettes van Urban Deacay. W7 in the buff is de dupe van naked 2 en W7 in the nude van naked 3. Ik wou dit palette echt heel graag uitproberen, dus daarom heb ik heb gekregen van Hilde en die heeft hem besteld op deze webshop. Voor mij was dit de igoedkoopste met verzendkosten en alles erbij, hij was namelijk €7,95 en met verzendkosten ongeveer €9,-. 
Dit zijn de kleuren, ik vind ze allemaal echt super mooi! Het zijn roze tinten en aarde tinten dus je kan hier best veel kanten mee op. 

Dit zijn de swatches! Ik vind ze allemaal goed gepigmenteerd, maar sommige zijn wel een beetje aan de korrelige kant. Maar ik vind de kleuren wel heel mooi dus dat maakt het dan wel weer goed!
In het palette zit ook een kwastje, aan de ene kant een spons applicator en aan de andere kant een best stijf kwastje. Dit kwastje zou ik niet snel voor deze oogschaduws gebruiken omdat ze dan best snel beschadigen, ik gebruik dit soort kwastjes altijd voor pigments. 
Ik kan helaas dit palette niet vergelijken met het Naked 3 maar ik heb op foto's gezien dat hij er wel heel erg op lijkt!
Dit is de look die ik met het platte heb gemaakt.

Dit was de review! Ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad!
xxx
Lot


You Might Also Like

1 reacties

Flickr Images