Review; Etos Pick and Refill palette

Hallo Allemaal!, Ik heb vandaag een review voor jullie van dit Etos palletje voor 3 kleuren. Dit palette kan je zelf vullen en dat vind ...

Hallo Allemaal!,


Ik heb vandaag een review voor jullie van dit Etos palletje voor 3 kleuren. Dit palette kan je zelf vullen en dat vind ik zelf echt heel erg leuk, je krijgt een beetje het MAC oogschaduwpalette gevoel. Daarom wou ik het wel graag uitproberen!


Ik heb het paletje gekocht met 1 oogschaduw. De oogschaduw is in de kleur 301, maar daar zal ik straks meer over vertellen. In het palletje kunnen 3 kleuren wat ik best jammer vind want dan kan je niet super veel kleuren kopen voordat je weer een nieuw palletje moet kopen. Het paletje kost trouwens €1,51 en per oogschaduw betaal je maar €1,01! Ik snap alleen die 1 cent niet helemaal maar het zal wel een betekenis hebben. 
Dit is het palletje van dichtbij, er zit een groot magneetje in waardoor de oogschaduw er niet zomaar uit kan vallen. Heel prettig! 
Er zit ook een kwastje in, maar die past niet in het palletje hij is een beetje groot.. Jammer!
Je zal echt moeten proppen om hem er echt goed in te krijgen:). 

Dit is de oogschaduw! Het lijkt een beetje bruin met grijze tinten erin. Ik vond het een mooi kleurtje! Het lijkt ook wel een beetje mat.
Het is de kleur 301. Staat in het hoekje van het pakje.
Gelukkig staat het ook nog op de oogschaduw zelf anders weet je niet meer welke het is. Heel fijn!

Dit is de Swatch! Een mooie kleur, en inderdaad hij is matt! Hij is niet heel goed gepigmenteerd, ik moest er 2 keer overheen om deze swatch te maken. Maar de kleur vind ik mooi dus dat vind ik het wel weer een beetje goed maken.
In het algemeen met ik heel erg te spreken over dit oogschaduw palletje van Etos. Je kan zelf kiezen welke kleuren je wil en het is super budget proof! Helaas kan je dit palletje alleen kopen bij een grotere Etos, met de grotere schappen. Maar het is het proberen zeker waard!

Xxx
Lot

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images