New in: Mua Pretty Pastels Palette!

Hei allemaal! Ik was laatst in Maastricht met mijn moeder en daar liepen we even de Kruidvat in, ik dacht dat het gewoon een normale kru...

Hei allemaal!


Ik was laatst in Maastricht met mijn moeder en daar liepen we even de Kruidvat in, ik dacht dat het gewoon een normale kruidvat zou zijn maar raad eens?? Ze hadden MUA! Ik was zo blij, ik had eigenlijk het hele schap leeg willen trekken en willen kopen maar ik hield me in:). Ik heb alleen dit Pallette gekocht. Ik was al een tijdje opzoek naar een pastel kleurig oogschaduw palet en hier was sie voor €5,99! 


Kijk hoe mooie kleuren dit zijn! Ik ben er zo blij mee!

Zoals normaal zit er ook een 'kwastje' bij maar die haal ik er  meestal uit.
Hier zijn de swatches en het palet erbij. De kleuren zijn mooi gepigmenteerd en sowieso super leuk.
Hier zijn de swatches nog een keer maar dan duidelijker.

Dit palette heb ik nog niet gebruikt, alleen swatches van gemaakt. Als jullie willen schrijf ik er een aparte review over of een filmpje met ooglooks en mijn mening!
Laat ook even weten of jullie dit soort artikelen leuk vinden om te lezen! 

Xxx
Lot


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images