Review; Sleek palette

Heeei! Vandaag heb ik een review van het I divine Circus palette! Mijn eerste sleek palette tot nu toe, en ik ben er echt super blij mee! ...

Heeei!

Vandaag heb ik een review van het I divine Circus palette! Mijn eerste sleek palette tot nu toe, en ik ben er echt super blij mee! Ik heb swatches, ooglooks en natuurlijk mijn mening in deze review kijken jullie mee?


Dit is de voorkant, een hele mooie rode voorkant. I love it.


Dit zijn alle kleuren, kijk hoe gaaf! Ik heb gekozen voor dit palette omdat ik meer looks wil maken met kleur accenten erin. Je ziet dat tegenwoordig heel erg veel bij bekende merken, dus iik vond het tijd om het maar eens te gaan proberen!
Dit zijn de kleuren: Een matte rood, een shimmery donker paars, een matte roze, een matte wit, een matte geel, een shimmery paars, een matte zwarte, een matte lichte paars, een matte groen, een matte blauw, een shimmery donker blauw, en mijn persoonlijke favoriet van dit palette is de matte oranje.


Hier de swaches. Zoals je ziet zijn de wit en  de licht paars niet goed gepigmenteerd, jammer! Ik had gehoopt dat dit een goede matte wit zou zijn, ik vind het ook weer niet heel erg omdat er dan nogsteeds 10 hele mooie andere goed gepigmeteerde kleuren in zitten. 
Alle andere kleuren vind ik prachtig! Kijk naar de oranje en de zwarte, Wauw!

Ik heb 3 ooglooks gemaakt met dit palette:

Deze met de oranje, echt de oranje vind ik prachtig! Zo blij mee!


Een smokey eye kan ook heel goed met dit palette door de matte zwart! Sorry er zit wat fall out onder mijn ogen en dat had ik pas door toen ik de foto's op de computer had! Sorry!


En als laatste deze ooglook met veel verschillende kleuren! 
Als je van een van deze ooglooks een video wil zien, laat maar weten!

Dit was de review, een net wat andere dan normaal. Maar bij oogschaduw is het belangrijk dat de kleur goed gepigmeteerd is en dat de kleuren mooi zijn, dat heb ik nu laten zien. Als jullie meer willen weten, laat vooral weten met een reactie dan antwoord ik zo snel mogelijk!

XX
Lot
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images