Review kwasten van Buyincoins.

heeei! Ik heb vandaag een artikel over twee kwasten. Allebei nep, een dupe van real techniques en een dupe van Zoova. Ik ga jullie in de r...

heeei!

Ik heb vandaag een artikel over twee kwasten. Allebei nep, een dupe van real techniques en een dupe van Zoova. Ik ga jullie in de review vertellen over deze twee kwasten, wat is er van vind over de webshop en veel meer informatie! kijken jullie mee?
De webshop waar ik deze kwasten besteld heb heet BuyInCoins. Sinds ik hem ondekt heb vind ik het  een super leuke en grappige Chinese webshop. Ik ben sowiso gek op Chinese webshops en toen ik gehoord had van Buyincoins wou ik er meteen bestellen. Voordat ik bestel op Chinese webshops lees ik altijd eerst reviews van de site, als je betaald heb krijg je het dan ook wel echt binnen?, hoe is de kwaliteit? Toen ik zag dan iedereen netjes zijn bestelling binnen had gekregen heb ik er meteen besteld. Op BIC(ik noem het even zo: BuyInCoins) hebben ze heel veel dupes van duurdere merken zoals de naked palettes van Urban Decay of de Too Faced palettes maar ook dupes van Real Techniques verkopen ze daar. Neem zeker even een kijkje!


Dit zijn de kwasten van de boven kant, ze zijn mega zacht maar toch best stevig. Allebei zijn ze het beste te gebruiken voor foundation. Ik dacht eerst dat ik de Real Techniques brush wel kon gebruiken voor blush of bronzer, maar dat gaan nog best lastig. Voor foundation zijn ze allebei perfect!
Dit is de kwast, hij lijkt echt super erg op de echte real techniques kwast! Het enige waaraan je kan herkennen dat hij nep is, is dat er geen Real techniques op staat.


Dit is de bovenkant. Hij loopt puntig af, handig voor concealer of plekjes op je gezicht waar je moeilijk bij komt met een normale foundation kwast.
Nu de andere kwast, ook een hele fijne. Ik gebruik hem nu een aantal weken en hij is nog helemaal goed. er is geen enkel haartje uitgevallen dus kwalitatief zijn deze ook aanraders! Ik heb deze vooral gebruikt voor foundation in looks voor foto's of in een filmpje ( ooglook komt waarschijnlijk ergens deze week online!).


Ook deze kwast is heel sterk, de haartjes zitten dicht tegen elkaar aan waardoor de foundation mooi en egaal aanbrengt. Hij is lekker zacht wat ik ook belangrijk vind bij een make-up kwast :). 

Dit was de review van de 2 kwasten, als jullie vragen hebben over deze kwasten stel ze dan gerust!
XXX
 LotYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images