Review Inglot highlighting powder

heeei!  Toen ik door de Ijhallen liep in Amsterdam zag ik een make-up kraam met ongebruikte dure make-up. En ik als beautyblogger moet daa...

heeei! 

Toen ik door de Ijhallen liep in Amsterdam zag ik een make-up kraam met ongebruikte dure make-up. En ik als beautyblogger moet daar natuurlijk even een kijkje nemen. Ik had er als eerste al een (echte!!!) MAC eyeshadow palette gekocht van de limited edition Riri Woo. En ook heb ik dit Inglot highligting powder gekocht!Dit is hem! Ik vind hem echt super gaaf en super mooi. Ik zie het al helemaal voor me dat dit mijn everyday hilighter word haha! 
Dit is de swatch, het lijkt alsof hij totaal niet gepigmenteerd is, maar op het gezicht is het zeker wel anders! Het is een mooie witte shimmery kleur met een klein beetje bruine tinten erdoor.
Dit is hem op het gezicht! Is hij niet gaaf? Ik vind het echt heel mooi als je een kleine shimmery gloed op je gezicht hebt, en zeker met zo'n hilighter lukt dat zeker!

Dit Inglot product is heel erg mooi en zeker een aanrader! Hij kost ongeveer 20 euro in de winkel, wat ook niet duur is voor een mooie hilighter. Ik weet de prijs niet precies omdat ik heb gekeken op de meeste amerikaanse beautyshops en daar kostte ze ongeveer omgerekend €20,-. 

xxx
Lot

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images