Review Elf Contour stuff

Heeei allemaal! Vandaag een review van iets wat ik al heel lang wou uitproberen, namelijk de Elf contouring blush en powder bronzer duo en...

Heeei allemaal!

Vandaag een review van iets wat ik al heel lang wou uitproberen, namelijk de Elf contouring blush en powder bronzer duo en de blush in de kleur Gotta Glow. Het zouden dan weer dupes moeten zijn van Nars producten. Dus dan wou ik ook wel eens zien hoe goed ze nou zijn. Ik heb zelf de Nars producten niet dus ik kan ze niet vergelijken, ik hoop dat jullie dat niet erg vinden.Als eerst de duo van Elf. Ik wil eerst Elf complimenteren met de mooie verpakking, het lijkt alsof het heel duur is, maar het is maar 4 euro!
Dit is de verpakking, heel erg mooi. Ook lijkt het heel erg op de verpakking van de Nars producten.

Dit zijn de blush en bronzer, allebij vind ik ze heel mooi! De blush lijkt een klein beetje op Orgism maar niet heel erg. Orgism is iets bruiner van kleur. De bronzer ben ik helemaal weg van! Dit is wel iets meer een dupe van de Laguna bronzer van Nars.  
Hier heb ik ze op. Ik zie wel verschil!

Ik vind het een heel mooi product, je kan er goed mee shapen ( maar wel licht shapen). Ik ben vooral helemaal gek op de bronzer echt super mooie kleur. De blush is iets minder omdat hij iets minder gepigmenteerd is, maar de kleur is wel heel mooi! Deze contour kit is een aanrader, zeker weten!

Elf producten zijn te koop op de webshop EyesLipsFace. Maar de verzendkosten zijn wel prijzig namelijk 6,75 ! er zijn vaak acties dat als je bove de 30 euro besteed je de verzondkosten niet hoeft te betalen of dat de verzendkosten 1 euro zijn. Maar op deze kortingscodes te kunnen gebruiken moet je wel lid zijn van de Nieuwsbrief, maar die is makkelijk aan te vragen! Namelijk hier.

xxx
Lot

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images