Review absolute nude palette

Review absolute nude palette. Heey iedereen, Vandaag heb ik voor jullie een review van mijn nude palette van Catrice Zo ziet hij er uit: Hij...

Review absolute nude palette.Heey iedereen,
Vandaag heb ik voor jullie een review van mijn nude palette van Catrice
Zo ziet hij er uit:


Hij heeft 6 nude kleuren, één highlighter, drie lichte kleuren en twee donkere kleuren.
Het is nummer 010 All Nude 

In alle kleuren zitten shimmers, dus geen matte oogschaduws.Leuk weetje: op de achterkant staat hoe je een nude look kan maken! Super handig voor beginners dus!Zo ziet het pallette eruit, normaal zit er een kwastje bij, maar die zit in mijn kwastjen bakje,  het is een sponsapplicator en een mini blendingbrush. Erg fijn om te gebruiken vind ik zelf. De kwaliteit is goed, voor Catrice dan, als je een goede swatch of look wilt maken moet je wel 2/3 keer dezelfde kleur aanbrengen, maar dan heb je super mooi resultaat. Dit is mijn eerste palette en ik vind hem super fijn werken, er kunnen heel veel verschillende ooglooks mee worden gemaakt. 
Ik heb hem bij de kruidvat sale gekocht, toen was er kassa korting en heb ik hem voor de helft van de prijs gekregen, normaal ik hij €4,99 nu heb ik hem gekocht voor € 2,50. Het is zeker een fijn palette en ik raad hem iedereen aan die begint met oogshaduw looks te maken en of niet te veel wilt besteden daaraan.

Dit was het alweer, byee xx hilde

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images