Fashion aankopen deze maand!

Heeei! Het leek mij wel leuk om per maand te laten zien wat ik via kleding heb gekocht. Ik koop meestal niet in een keer heel veel kelding ...

Heeei!
Het leek mij wel leuk om per maand te laten zien wat ik via kleding heb gekocht. Ik koop meestal niet in een keer heel veel kelding maar verdeeld over een aantal dagen. Dus in shoplogs zie je maar af en toe kleding voorbij komen. Daarom leek mij het wel leuk! Kijk je mee?

Dit zijn de dingen die ik heb gekocht. Maar 3 items deze keer, 2 shirts en een broek. 
Dit is het eerste shirtje, een croptop! Ik vind croptops heel erg leuk maar wel af en toe een beetje bloot. Dit croptopje is net iets langer waardoor je niet heel veel van mijn buik ziet, dat vind ik wel prettig. Dit topje komt van H&M hij was maar €4,95! Dus daar kan je hem natuurlijk niet voor laten liggen. 
Dit is het printje van dichtbij.

Het volgende item is een knalroze truitje, hij lijkt een beetje rood op de camera maar is toch echt roze. Ik weet niet van welke winkel die komt want mijn moeder kocht hem voor me. Sorry!

De bovenkant

De mouwtjes zijn driekwart ook super leuk!

Het laatste item is deze broek, een hele leuke loszittende broek met een drukke print. Ik heb hem op de markt gescoord voor maar een 10tje dus dat is mooi meegenomen! Ik denk dat hij sowsiso ook op andere markten verkrijgbaar is want de mensen die op de markt verkopen kopen hun kleding meestal op de zelfde plek in.


Het is een lange broek :)
Dit waren de items van deze maand! Ik hoop dat jullie dit leuk vinden!
bedankt voor het lezen!
xxx
Lot

Belangrijke mededeling:
Volgende week hebben hilde en ik het best druk via huiswerk, dus het kan zijn dat er dan wat minder artikelen nieuw komen op de blog. Sorry alvast! We proberen alvast vooruit de schrijven voor volgende week.




You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images