WK komt er weer aan!

Heeei allemaal! Het WK komt er weer aan en dan is het natuurlijk weer tijd om om zoek te gaan naar mooie ooglooks, je mooiste nailart en l...

Heeei allemaal!

Het WK komt er weer aan en dan is het natuurlijk weer tijd om om zoek te gaan naar mooie ooglooks, je mooiste nailart en leuke kleding om te dragen bij het WK. Ik weet het het duurt nog even, maar in alle winkels zie ik het al voorbij komen. Dus ik vond het ook wel eens tijd om te gaan beginnen met een serie aan WK artikelen. Ik zal elke week een artikel posten met daarin of een leuke outfit of een ooglook of nailart enzovoort. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Laat zeker even weten of jullie het leuk vinden want dan weet ik of ik door moet gaan!


Het eerste artikel van de reeks is nailart. Ik heb mijn oranje nagellak er weer bijgepakt en proberen een simpele maar leuk nail review te schrijven. Kijken jullie mee?

Bij deze nagellook heb ik verschillende soorten nagellak op, gewoon om te laten zien welke oranje kleuren ik heb en welke ik mooi vind. en de nail art natuurlijk omdat het daar eigenlijk om gaat:). Ik ga beginnen bij de meest linker kleur.
Dit is de kleur het is een oranje shimmery kleur van het meest budget merk die er is: Paris. Dat is de naam, heet simpel. De make up van Paris is ook niet de beste kwaliteit en valt ook wel onder Catrice en Essence. Alhoewel ik de kleuren nagellak wel heel mooi vind. Deze kleur oranje zullen sommige mensen heel oudbollig vinden, maar ik vind hem mooi! Deze kleur zal voor het WK niet alleen mooi opvallen maar is ook gewoon mooi voor op de nagels!

Het linker potje is de kleur die ik op mijn nagels had.

Dan nu de kleur ernaast, mijn persoonlijke favoriet, het is een beetje een pastel oranje echt heel mooi!
Dit is de kleur hij is van dichtbij iets feller dan in het echt, maar dat is nou eenmaal zo. Ik vind de kleur zo mooi omdat hij pastel kleurig is maar toch een subtiele shimmer erin heeft zitten. De kleur blijft goed zitten en is sowiso een van mijn favorieten kleuren uit mijn nagellakstash. Hier is een uitgebreid artikel over geschreven.
Nu de nailart. Het is heel erg simpel, hier komen de stappen.
  1. lak je nagels wit
  2. met een (dun) penseel ( het hoeft niet echt een nagrelpenseel te zijn, je kan ook een verf penseel gebruiken als je niks anders hebt) zet je een blauwe  lijn onder en een rode lijn boven. Het handigste is om het kwastje stil op je nagels te zetten en je nagel zelf te draaien, zo word het lijntje mooi recht.
  3. topcoat erover en je bent klaar!


Dit Ijn de lakjes die ik heb gebruikt. Een rode van Essence in de kleur: 113 Do you speak love?
de witte van Sally Hansen in de kleur: White Out, dit lakje is van de Salon Manicure lijn.
De blauwe ook van Essence in de kleur: 128 Let's get lost.


Dit was het eerste artikel over het WK ik hoop dat jullie het leuk vinden, en als je deze Nailtart maakt stuur zeker even een foto op instagram met de hashtag #NailsmetOne2dress of tag mij of hilde met @lotje_3105 of @Hildexoxo. 

Bedankt voor het lezen!
xxx
Lot
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images