Review; L.A colors palette

Heeei Ik heb vandaag een review van dit palette voor jullie. Het is een heel mooi palette van L.A colors met leuke lente kleuren. Toen ik h...

Heeei
Ik heb vandaag een review van dit palette voor jullie. Het is een heel mooi palette van L.A colors met leuke lente kleuren. Toen ik het palette in de winkel zag sprak het mij gelijk aan door de kleuren. Lees snel verder voor mijn menig over dit product.

Het palette heeft 5 kleuren, een gele, oranje, donker bruine, bronzige kleur en een roze kleur. Ik vind alleen de roze niet heel erg bij het palette passen maar de kleur is wel mooi. Deze oogschaduws heb ik gekocht bij de Afro winkel in Den Haag. Ik weet niet zeker of meerdere steden een afro winkel hebben, maar ze verkopen L.A colors ook op sommige webshops. Bij de afro winkel kostte dit palet €1,95! super budget dus! 
Dit zijn de kleuren. Allemaal stuk voor stuk super mooi, allemaal met een glansje erop.

Dit zijn de swatches van de oogschaduws. sommige zijn niet super gepigmenteerd maar soms vind ik dat juist handig omdat je dat dan voor een simpele look kan gebruiken. Mijn favorieten kleuren uit dit palette zijn de bruine kleur en de gele kleur die zijn echt heel mooi, op de camera komt de gele kleur niet zo heel goed over dat is wel jammer.
Bij het palette zit ook een sponsapplicator, ik gebruik hem nooit maar voor de mensen die hem wel gebruiken, hij zit erbij :).

Dit was het voor vandaag!
xxx
Lot
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images