Review Kruidvat body butter

Heey iedereen, Vandaag heb ik een review over de kruidvat bodybutter Bodyfruits in de smaak pink grapefruit & lemon.

Heey iedereen,

Vandaag heb ik een review over de kruidvat bodybutter Bodyfruits in de smaak pink grapefruit & lemon.


Ik heb hem al een tijdje, maar ik wilde hem heel graag. Ik heb nog best veel over en daar ben ik blij mee ook! Hieronder zul je zien en lezen waarom. :) 

Ten eerste de geur: Heerlijk! Echt heel erg lekker, het is een hele frisse geur, fruitig maar ook zoet. Je ruikt goed de grapefruit en dat is heel lekker! Het is echt een zomergeur, terwijl het een bodyBUTTER is, dat is wel gek, maar daar vertel ik later nog over. De combinatie van het zoete van de grapefruit en het frisse van citroen is echt super! Ik heb ook voor deze variant gekozen ( er zijn er 3) alleen om de geur, deze vind ik echt het lekkerste van alledrie! 

Verpakking: ik vind het een leuke verpakking, leuke kleuren en lekker zomers.


Ik vind het er erg leuk uitzien, het is een leuke oranje kleur, die je eigenlijk best vrolijk maakt! Hij staat bij mij in een open kast, naast mijn parfummetjes en mooie dingen, dus dat is zeker een compliment!
Wat fijn is dat het niet een mega pot is, ik heb een bodylotion van Rituals en die is wel heel groot, en moeilijk mee te nemen, daarom neem ik deze vaker mee, dat is super handig! Er zit trouwens 200 ml in. Dit is de grootte van de pot, een platte pot, maar wel breed.Hier zie je nog de achterkant van de verpakking, voor als je die nog wilde weten.


Substantie & resultaat: 
Het is een bodybutter, en geen bodylotion, het verschil is dat butter harder is, zoals boter eigenlijk, en lotion is meer vloeibaar. Butter gebruik je eigenlijk meer in de winter, want dat is vettiger en dikker. Daarom is het een gekke combinatie dat het een butter is met een zomergeur. Maar ik gebruik butter ook gewoon in de zomer hoor! Het kan allemaal. :)
Het is dus een butter, dus is hij is harder, dit vind ik vervelender smeren op mijn benen bijvoorbeeld, want het verspreid niet zo snel, maar het voelt wel fijn aan. Deze butter maakt mijn huid lekker verzorgt en niet droog meer, de geur blijft lang zitten en mijn huid voelt fijn aan. Supere butter dus!

Dit is de substantie, een beetje boterig.


Overig:
De kleur is gewoon wit, en die zie je niet meer op je huid, hij laat je benen stralen!

Deze bodybutter is van Kruidvat eigen merk, en daarom super goedkoop!
 €2,55, en natuurlijk te koop bij de Kruidvat. 

Dit was hem alweer, xx Hil
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images