Review essence primer

Heeei, Vandaag weer een review van essence voor jullie,deze keer van een primer. Ik was ernstig opzoek naar een goede budget primer. Ik zel...

Heeei,
Vandaag weer een review van essence voor jullie,deze keer van een primer. Ik was ernstig opzoek naar een goede budget primer. Ik zelf vind namelijk de benefit porefessional een beetje aan de dure kant. Toen ik deze van essence zag liggen een paar weken geleen dacht ik, dit is mijn kans!:).

Deze primer kost €3,39 ongeveer. Heel erg budget dus. Ik vind de verpakking er goed uitzien. Niet heel bijzonder ofzo. In het tubetje zit 20 ml. In de CC cream van Essence zit 30 ml verschilt 10 ml, ook prima vind ik.
Zo ziet de tube er van dichtbij uit. Het is handig aanbrengen omdat het een klein tuutje heeft. Er komt gelukkig ook niet gelijk heel veel product van af. Top!
Het is een beetje een gelly substatie, wat ik prima vind omdat je het dan niet zo ziet zitten. Wat ik wel een nadeel vind is dat de primer wel een beetje stinkt als je hem hebt uitgesprijd.

Zoals ik al zei je ziet hem niet en dat is goed! DE poriƫn op mijn huid verkleinen een beetje niet heel erg, maar daar let ik ook niet heel erg op. Mij gaat het er toch om dat de make-up goed blijft zitten. En dat doet hij prima vind ik.

Ik vind het een prima primer hij springt er niet echt boven uit maar hij werkt en daar gaat het toch wel om:).
Hij blijft in mijn stash en ik blijf hem gebruiken. Het is wel een aanrader als budget product!

xxx
LotYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images