Review CC cream Essence

Heeei Vandaag een review van de cc cream van Essence. Ik denk dat iedereen er al wel van heeft gehoord. Toen ik het had gehoord wou ik hem...

Heeei

Vandaag een review van de cc cream van Essence. Ik denk dat iedereen er al wel van heeft gehoord. Toen ik het had gehoord wou ik hem gelijk hebben want ik was natuurlijk helemaal benieuwd! Ik vind de verpakking van de CC cream al heel mooi het lijkt niet heel goedkoop. Hij was wel goedkoop namelijk maar €4,00 :). Ik had hem ook nog eens bij de 1+1 actie van kruidvat dus ik had hem voor maar 2 euro gehaalt! 
Dit is het dopje, ik vind het aanbrengen niet heel erg makkelijk met deze applicator (ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen dus ik zeg het even zo:) ). Als je de tube verticaal houdt valt de CC cream er uit dus het is wel heel vloeibaar, maar elk nadeel heeft zijn voordeel zo brengt het wel makkelijk aan.


Dit is hoe het eruit ziet op mijn arm. Mijn hand zat vol swatches dus dat zag er niet uit haha. 
Dit is hoe het eruit ziet als ik het uitgesmeerd heb, misschien zie je het niet maar het is heel erg mooi egaal geworden! Ik had echt nooit gedacht dat een foundation / bb cream / cc cream van Essence zo dekkend zou zijn! Echt super!
Zonder CC Cream.

Met CC cream. Echt super dekkend! 
Ik heb ze hier even naast elkaar gezet. De CC cream is zeker dekkender dan de foundations die ik in mijn stash heb liggen! Ik vind dit echt een hele fijne CC cream, ik draag niet elke dag CC cream maar het zou wel kunnen. He geeft geen cakey effect en lijkt heel natuurlijk. Dit is zeker een blijvertje!

xxx
Lot
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images