Fashion update #2

Heei! Vandaag weer ens een fashion artikel voor jullie. Ikzag dat ik het al heel land niet meer had gedaan dus ik vond het weer eens tijd....

Heei!

Vandaag weer ens een fashion artikel voor jullie. Ikzag dat ik het al heel land niet meer had gedaan dus ik vond het weer eens tijd. Ik had ooit een artikel geplaatst over dat ik in online shops ging kijken en jullie foto's liet ien met wat ik persoonlijk zou kopen. ( Niet alles wat ik laat zien koop ik hoor ;) ). Ik heb een kijkje genomen bij Forever 21, H&M , New Look en  Urban Outfitters. 

Als eerste H&M, ik viond het altijd heel leuk om daar even rond te neuzen en kijken of er nog wat leuks is. Omdat H&Mzo goedkoop is koop ik er al sneller meer dan bij wat duurdere winkels.
Dit topje vond ik echt geweldig, ik ben gek op watermeloen, en er is nu een hype bezig met ananas en watermeloen en ik vind het helemaal geweldig. Dit shirtje is een croptop en leuk om zoals op de foto te dragen met een high wasted broekje of met een rokof bijvoorbeeld met een wat los zittende broek.
Zo'n soort hoed vind ik heel leuk, voor op het strand als het warm is vind ik het nooit echt prettig als de zon vol op mijn gezicht schijnt. Daarvoor leek me deze hoed heel handig. Ik vind het ook heel leuk dat er een strikje boven op zit, voor de gene die dat niet leuk vinden hij is er ook wer af te halen!

Forever 21\
Dit croptopje vind ik ook super leuk, dit print, het model ik vind het allemaal heel gaaf. Ik zou dit topje combineren met een High wasted spijkershort omdat de print van zichzelf al best druk is.
Dit broekje is ook echt super gaaf! De forever 21 is samen met de H&M mijn favoriete winkel omdat ze altijd super leuke trendy kleding is.Dit broekje is super handig om in de zomer om als simpele outfit te dragen als het warm weer is.

New Look
Peplum tops vervelen nooit, ze passen bijna bij elke outfit en zijn super leuk! De peplum tops van New Look zijn super leuk omdat ze echt heel peplum zijn, de onderkant plooit echt naar buiten. En dat vind ik gaaf.
Nog een wit topje van de New Look, dit is gewoon een wit hemdje maar dan met leuke details aan de onderkant, ik vind hem echt heel gaaf. Omdat hij wit is, kan hij ook heel goed gecomineerd worden.

Urban Outfitters
De Uraban Outfitters vind ik een leuke winkel, maar ik zou er niet echt zelf iets kopen omdat ik sommige dingen best aan de prijzige kant vind voor wat je krijgt. Voor dit blousje (als ik hem zou kopen ) had ik €55 euro voor moeten betalen, Ik vind het zelf best duur. Maar het blousje vind ik wel leuk dus voor de meiden met meer budget is dit een leuke. De details aan de boven kant vind ik ook heel leuk.

Dit was het artikel, laat zeker even weten of je meer fashion artikelen wilt zien en of je dit een leuk artikel vond. 

Byee
xxx
LotYou Might Also Like

4 reacties

Flickr Images