Review; teeez eyeshadow

heeei! Ik was laatst bij de DA om te kijken naar de make-up, en raad eens wat ik er vond? Teeez cosmetics! super gaaf! En ook nog eens voor...

heeei!
Ik was laatst bij de DA om te kijken naar de make-up, en raad eens wat ik er vond? Teeez cosmetics! super gaaf! En ook nog eens voor 1,- per stuk omdat DA gaat stoppen met het verkopen van Teeez waarschijnlijk. Ik zag het nergens meer staan en het stond bij de kortingsbakken. Maar back to the point ik greep mijn kans en kocht een lipgloss en deze oogschaduw.Ik was al heel lang op zoek naar een mooie roze kleur en gelukkig heb ik hem gevonden want in deze duo oogschaduw zit de perfecte roze! Niet alleen de roze is mooi maar ook de blauwe is heel gaaf om als een pop of colour bij een simpele bruine ooglook te gebruiken. Bijvoorbeeld onder het oog een beetje aan te brengen.
De naam van het doosje is Tricky Treat, maar in de nieuwe collectie zal de kleur waarschijnlijk een nieuwe naam hebben gekregen. 
Dit zijn de 2 kleuren, heel mooi gepigmenteerd vind ik, de blauwe ietsje minder maar dat vind ik geen probleem omdat hij dan iets makkelijker te gebruiken is bij simpelere looks. De roze vind ik zoals ik al zij perfect dit is echt een favoriete oogschaduw van mij.
Dit is de look die ik erbij heb gemaakt. ik heb de roze in het midden van het ooglid aangebracht en verder wat bruinere tinten gebruikt op de rest van het oog. De blauwe kleur heb ik gebruikt onder mijn oog, maar die zal je op de volgende foto beter zien.

Dit is mijn full face foto, de blauwe kleur zie je niet heel erg goed maar wel iets beter. Deze look heb ik tot nu toe op gelegenheden al veel gedragen, maar niet naar school.

Teeez cosmetics is misschien in sommige DA's nog te koop maar niet in heel veel meer. Teeez kan je nog wel in verschillende webshops en winkels kopen. zoals op deze website.
Dit was de review voor vandaag, Byee!

xxx
Lot

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images