Review; Tea Tree water, Lush

Heei! Vandaag een review van het tea tree water van Lush, een top product! Ik zag hem al bij wat vriendinnen staan die er behoorlijk tevred...

Heei! Vandaag een review van het tea tree water van Lush, een top product!
Ik zag hem al bij wat vriendinnen staan die er behoorlijk tevreden over waren, dus ik vond het tijd om hem ook aan te schaffen. Dus dat heb ik gedaan! Hier is de review!Het water is bij Lush te koop voor €5,55 voor 100 gram. Niet heel duur voor een lush product vind ik. Dus ook voormensen met een minder geld hebben.  Het water is bedoeld om de puistjes te verkomen, super handig dus!


Bij mij werkt heb product heel goed. Het is niet alleen goed voor puistjes maar het verfrist je hiud ook. Als het warm weer is werkt dit ook lekker als verfrissing.
In het tea tree water zitten alleen natuurlijke producten, zoals meeste producten van Lush. Als is dit heb aangebracht volt het ook niet alsof in iets heb gebruikt met heel veel alcohol.

Het aanbrengen is ook super gemakkelijk, je kan het in een keer op je gezicht sprayen maar je kan het ook op een watje doen en daarna op je gezicht doen. Maar ik spray gewoon :).

Ik vind het tea tree water heel erg fijn. Ik gebruik het elke avond en het voelt heel erg prettig aan. Mijn puistjes verminderen ook. Voor dat je gaat slapen doe ik het altijd op, en dat is heel erg prettig. Ik kan jullie dit zeker aanraden.

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images