Producten die is 's avonds gebruik

Heeei, Ik ga jullie vandaag mijn producten laten zien die ik 's avonds gebruik. De producten die echt al heel lang in mijn routine zit...

Heeei,

Ik ga jullie vandaag mijn producten laten zien die ik 's avonds gebruik. De producten die echt al heel lang in mijn routine zitten, het zijn er maar 3. Een remover, tea tree en een reinigingswater. 

Als eerste het micellair water van Nivea. Een heel fijn product, het kost 5,99 en je krijgt 200 ml. 

Ik heb dit water pas 2 weken of iets korter en is al een flink laagje water weg:). Maar ik denk dat het komt omdat ik gewoon heel veel product gebruik in een keer. Het maakt voor mij niet echt uit of je er lang mee doet, als het maar fijn werkt en goed van kwaliteit is. Dit water gebruik ik altijd nadat ik mijn ogen gereinigd heb met mijn normale oogmake-up remover, daar ga ik straks meer over vertellen. Als mijn ogen schoon zijn na de normale remover, zijn ze nog niet helemaal schoon. Vaak komt er nog flink wat make-up van mijn gezicht af als ik het micellair water gebruik. Dus het is echt een flinke tip om na je remover even met wat reinigingsmelk of water over je gezicht te gaan. 
Dit is de achterkant van het water. Hier staat ook de omschrijving die ivea erbij geeft. 'Reinigt mild, verwijdert make-up, zuivert en hydrateerd in één stap. De milde formule laat de huid ademen'. Bij mij maakt hij het waar ook. Als je niet heel veel make-up draagt zou het ook mogelijk zijn om alleen dit water te gebruiken. 

Het reinigings water voelt heel erg prettig aan, na het gebruiken voelt het niet pijnlijk of schaal aan. Het is niet vettig, ook een voordeel. 

Conclusie:

Dit micellair water is heel erg aan te raden voor de mensen die en niet al te vettige remover willen en reinigingsmelk niet fijn vinden. Zoals ik ook al zij voelt het product heel erg prettig aan en voelt niet schaal. Ik zou het zeker eens proberen ook als gewoon alleen zonder nog make-up remover te gebruiken. Voordat ik ga ga slapen voelt het ook nog wel lekker verfrissend aan. Voor mij echt een topproduct!

Kruidvat make-up remover.

Ook een heel fijn product, het is niet al te vettig en reinigt je make-up goed, ookvoor waterproof. Ik gebruik deze make-up remover al een tijdje en heb er al een van opgemaakt, en weer opnieuw gekocht. Als je wel waterproof make-up gebruikt, maar niet een vettige remover wil is dit een aanrader.
 Er valt eigenlijk veel minder over te vertellen dan over het water. Hij is gewoon heel erg fijn. Mijn huid voelt na het gebruiken niet vettig, en mijn huid is ook niet rood. De remover bestaat uit 2 lagen. een blauwe laag die removed demake-up, je hebt ook de witte laag dat is de sensitive laag. Daarin zitten verzorgende olie waardoor je huid ook lekker verzorgd blijft. 

Ik zou zeker deze make-up remover aanraden ook voor de mensen met een gevoelige huid.

Tea tree water van lush

Over dit product heb ik eerder deze week een review geschreven klik hier om de review te lezen.
Dit zijn alle producten die ik gebruik 's avonds! Ik hoop dat jullie er iets aan hebben!

xxx
Lot 

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images