Roomtour vakantiehuisje ♥

Heeei! Ik had beloofd om een roomtour te maken, en ik dacht ik kan dat ook gewoon als artikel doen! Dus ik heb wat foto's gemaakt en h...

Heeei!

Ik had beloofd om een roomtour te maken, en ik dacht ik kan dat ook gewoon als artikel doen! Dus ik heb wat foto's gemaakt en hier is de roomtour!

Als je de kamer binnen loopt is dit wat je ziet. Een grijs-houten bed, die mijn vader heeft gemaakt. Op het onderste bed liggen wat dingetjes te slingeren:), dat is een vest en een blousje. Op de ladder hangt een broek en een sjaal.


In het midden achteraan de kamer is een groot raam, links op de foto staat mijn camera ik had namelijk net de shoplog opgenomen. Rechts staan 2 tassen, een grotere tas (kwam voor in mijn what's in my bag voor) en een kleiner tasje. Er staat ook nog een deo bij:).
De rechterkant van de kamer liggen mijn broertjes en mijn kleren. Dit stuk van de kamer is ook nog niet helemaal klaar. In de linker kast liggen wat losse spulletjes zoals nagellak, make-upjes, sloffen:). In het midden heb ik een stok gehangen waar mijn shirtjes en blousjes aanhangen. Op de linkerkast staan mijn schoenen. In de kast liggen vooral de kleren van mijn broertje:).

Dit staat er achter de deur, een kruk met kleren en een soort opberg ding voor boeken:).

Dit was eigenlijk de roomtour al, de kamer is echt heel erg klein waardoor een filmpje echt 2 minuten zou duren. Verder niet een hele bijzondere kamer, maar wel heel vol:)

xxx
LotYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images