Review: nagellakjes Miss Sporty

Heeei! Ik heb vandaag een review van deze 2 nagellakjes van Miss Sporty voor jullie. Ik heb ze even getest, Of ze goed blijven zitten en g...

Heeei!

Ik heb vandaag een review van deze 2 nagellakjes van Miss Sporty voor jullie. Ik heb ze even getest, Of ze goed blijven zitten en goed dekken.Dit zijn de 2 nagellakjes een roze/ peach achtige kleur en een blauwe kleur.
Als eerste de blauwe, een mooie kleur vind ik zelf. Wat ik ook heel handig vind aan de Miss Sporty nagellak zijn de dikkere kwastjes. Je kan dan je hele nagel bijna in een keer gelakt krijgen.
Dit is de blauwe kleur na een laag.Goed dekkend maar niet alle lijntjes zijn helemaal bedekt. 
Dit is de kleur na twee lagen. Hele mooie kleur! Erg mooie blauw.
Dit is de roze kleur. Deze dekt na een laag het zelfde als de blauwe. Ook een hele mooie kleur! Na de twee lagen helemaal dekkend.
Na twee dagen zonder topcoat begint de lak een beetje af te brokkelen, maar als je een topcoat gebruikt blijft die langer zitten! Hele mooie kleuren, ik vind de andere kleuren uit het assortiment ook heel mooi maar ik had deze twee kleuren uitgekozen. Wat ik wel onhandig vind bij de Miss Sporty nagellak is dat er meerdere nummers opstaan dus ik weet niet welke kleur het is.. Maar het gaat natuurlijk om de kleur, en daar ben ik heel tevreden over. Goede lakjes, zeker aanraders!

xxx
LotYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images