Review; Action Blushes

Heei! Ik had in mijn shoplog 2 blushes laten zien, van de Action. Ik ga jullie in deze review jullie mijn menig vertellen over deze twee b...

Heei!

Ik had in mijn shoplog 2 blushes laten zien, van de Action. Ik ga jullie in deze review jullie mijn menig vertellen over deze twee blushes.

De eerste blush is: 862 Rose.
Deze blush is €0,99 en te koop bij Action. In het doosje zit een spiegeltje en een kwastje. 
Deze blush is echt heel erg roze, maar hij geeft niet super veel kleur af dus dat is mooi! Wel een nadeel is, is dat de blush niet heel de dag blijft zitten helaas maar ongeveer een halve dag. Maar omat ik de kleur zo mooi vind vind ik dat opzich niet zo erg.
De swatch van de blush.

De blsuh op mijn wangen. Het lijkt alsof ik de blushover heel mijn wangen heb gesmeerd maar dat is natuurlijk niet zo:). Ik had op dat moment hele roze wangen.

Blush 2: 866 Rosewood

Hahaha toen ik de blush zag dat ik gelijk aan alle andere blushes die rosewood heten, heel grappig:). Rosewood is natuurlijk een hele bekende naam:). Deze blush was ook €0,99 en ook te koop bij Action natuurlijk.
Dit is denk ik mijn favoriet, dit is een hele mooie natuurlijke blush, echt super mooi!
De swatch bovenaan is Rosewood.
Op mijn wangen.

Wat ik ook echt heel erg handig vond aan de blushes is dat er een spiegeltje een kwastjes in zitten. Zelf gebruik ik de kwastjes niet maar voor sommige mensen misschien wel handig.

Conclusie:

Ik vind deze blushes beide super mooi! De kleuren zijn top! De blush is ook niet korrelig waardoor het aanbrengen makkelijk gaat. Ik vind ook de verpakking praktisch omdat je de blush zo in je tas kan gooien en een kwastje en spiegeltje er al bij zit. De Actionblush kan je natuurlijk niet vergelijken met de blushes van Mac, maar ze zijn wel fijn. Allebij aanraders!

Dit was hem al weer!
xxx
LotYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images