Douchegel VS! Jil Sander VS Vogue.

Heey allemaal, Vandaag een VS, dat leek mij ook leuk om eens te doen. De strijders zijn Sun van Jil Sander, tegen Vogue extravagant. ...

Heey allemaal,

Vandaag een VS, dat leek mij ook leuk om eens te doen.
De strijders zijn Sun van Jil Sander, tegen Vogue extravagant.

Laten we beginnen bij de geur:
Sun: lekker fris, dus voor een ochtenddouche het meest geschikt, vind ik zelf. Hij heet sun, en het ruikt ook wel naar zonnebrandcrème, wel lekker, zoals Zwitsal. Echt een zomer geur.
Vogue: ik vind deze lekker ruiken, apart, ik kan het niet echt goed omschrijven. Normaal, fris en een beetje bloemig. Kan voor mij s'ochtends en s'avonds, zomer of winter. 

Substantie en kleur:
Sun: dit is meer een echte gel, je kunt het ook voor in je haar gebruiken, maar dat doe ik niet. Hij brengt fijn aan, verkoelend. De kleur is doorzichtig. Het is wel dunne gel, maar dat is wel fijn.
Vogue: dit is een crème, dus zachter voor je huid. Hij brengt fijn aan. De kleur is wit, doorzichtig, en een beetje parel. Hij is dun voor een crème maar erg fijn.


Boven is Vogue, onder is Sun.


De verpakking:
Sun: ik vind de verpakking erg leuk, niet te druk. Maar juist wel stoer. De kleuren vind ik ook tof. Deze verpakking vind ik het leukste want hij is normaal maar toch niet saai.Vogue: bij het plaatje heb ik ook even de deo erbij gelegd, want die hoort erbij. Deze verpakking vind ik wel leuk. Maar iets te kinderachtig op een of andere manier. Ik denk door de combinatie van print en kleur. De verpakking is wel erg klassiek en kitscherig, daar houd ik niet zo van.

Verzorging:
Sun: door de geur maakt Sun ook erg veel goed, maar het gaat er ook om hoe het werkt en verzorgd op mijn huid. Sun vind ik fijn, meestal gebruik ik deze met een puff, omdat er dan niet veel van de  gel verloren gaat. Mijn huid voelt na gebruik lekker fris, en de geur blijft ook lekker hangen, zodat ik de hele dag naar een fris zonnetje ruik.
Ik gebruik deze niet voor mijn haar, soms voor in de puntjes, maar dan alleen voor de geur. Als shampoo gebruik ik liever een ander merk.
Vogue: vogue vind ik meestal echt heerlijke zoete geuren hebben, bij douchegels dan, maar bij deze vind ik de geur niet lang blijven hangen. Het is een crème, dus ik gebruik deze zonder douchepuff, maar hij verzorgd mijn huid wel goed. Dit kun je als je haast hebt ook zonder bodylotion oplaten voor een zachte huid. 


Conclusie: bij sommige onderdelen vind ik Vogue fijner, en bij andere Sun. Maar het liefst pak ik als ik ga douchen toch Sun, vooral voor de frisheid, en de geur die ik heerlijk vind. Aanrader dus!

Dit was het! Xx Hilde

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images