Review oogrollers Action

Heei! Ik liep laatst in de Action om wat dingetjes te halen, en natuurlijk liep ik ook even langs het beauty en verzorgingsschap. Daar von...

Heei!

Ik liep laatst in de Action om wat dingetjes te halen, en natuurlijk liep ik ook even langs het beauty en verzorgingsschap. Daar vond ik wat leuke dingen om uit te proberen en te reviewen! Dus ik dacht nou dat neem ik mee! Vandaag heb ik een Review van deze 2 oogrollers tegen wallen. Aangezien ik best wel veel last heb van wallen wonde ik het wel wat omuit te proberen. Lees maar snel verder voor mijn mening over dit product.

Ik heb een caffeine roll gekocht, dat is om de opgewollen ogen een beetje tegen te houden en om je ogen te verfrissen. (de groene verpakking) In dit 'flesje' (laten we het zo maar even noemen.. :)) zit 12 ml, en kost €1,19. Ik heb ook de lichte concealer variant gehaalt, die is ook op je ogen te verfrissen en natuurlijk om je wallen te camoufleren. daar zit ook 12ml in en koste ook €1,19.
Dit is de achterkant van de verpakking.

Dit zijn de rollers
Sommige mensen zullen denken, waarom noemt ze het rollers? Dat is zo omdat het een rond bolletje heeft aan de bovenkant van de 'fles' waardoor je dit met een rollende beweging kan aanbrengen.

Mijn Mening:

Ik vind deze rollers niet heel erg fijn. De concealer denk niet goed, ik had het ook niet verwacht maar je kan het altijd proberen toch?:). Verder komt er niet heel veel concealer van de roller af, waardoor je heel hard moet rollen voordat er eindelijk product af komt. De anti-wallen roller, werkt niet waarvoor die gemaakt is. Hij houd je wallen of dikke ogen niet tegen. Het enige wat ik fijn vinde aan deze rollers is dat ze je ogen wel verfrissen omdat ze waarschijnlijk uit waterbasis bestaan. 

Conclusie:

Deze rollers zijn geen aanraders omdat ze hun werk niet goed doen. Het werkt wel verfrissend, wat dan weer een plus puntje heeft. Dus je kan hem wel gebruiken maar niet warvoor die echt gemaakt is.


Dit was de review alweer!

byee
xxx
Lot


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images