Review: esteé lauder palletje

heei, Ik heb vandaag weer eens een review voor jullie, vandaag over een paletje van esteé lauder. Een heel mooi palletje met 4 mooie winter...

heei,
Ik heb vandaag weer eens een review voor jullie, vandaag over een paletje van esteé lauder. Een heel mooi palletje met 4 mooie winterkleuren. Dit palletje heb ik ook gebruikt voor de ooglook video.
back to the point, hier is de review.


Dit is het doosje van de 4 prachtige oogschaduws. Het is een klein praktisch doosje, handig voor op reis! Dit doosje is van de oudere collectie van Esteé lauder, maar de kleuren in het doosje kan je nog steeds kopen maar sommige dan met andere namen, de Berry kleur heet nu Amethyst Spark.
Hier zijn de 4 kleuren, linksboven: 13 Pale moon, rechtsboven: 10 Ivory box, linksonder: 23 Berry ice, en als laatste maar niet de minste 14 Plum pop. Tegenwoordig kan je maar heel weinig Berry achtige kleuren vinden, maar hier zit die gelukkig nog in!
hier zie je de swaches van de kleuren.
 
Mijn Menig:
 
Ik vind dit palletje heel handig, en de kleuren zijn super mooi. Esteé Lauder is dan geen budget merk maar als je hem koopt heb je er echt veel aan. Deze kleuren kan je bij heel veel looks gebruiken ze hoeven niet per se voor naar een feestje, als je ze combineert met bruinere tinten, is het heel mooi om te dragen naar school!
 
 
Dit was de review alweer!
ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad, en als er vragen zijn laat achter bij de comments!
Byee
xxx
Lot
 
Er komt nog een filmpje online, maar mijn laptop word gemaakt dus hij zal zo snel mogelijk komen!
Sorry!

 

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images