Review: concealer rimmel

Heei! Ik had jullie al verteld in mijn januari favorieten dat ik op zoek was naar een andere concealer, dus ik ben aan het testen geslagen...

Heei!

Ik had jullie al verteld in mijn januari favorieten dat ik op zoek was naar een andere concealer, dus ik ben aan het testen geslagen. Vandaag heb ik een review van deze Rimmel concealer.

Als eerste de overige informatie. Deze concealer was €7,99 en kan je kopen bij het Kruidvat, Etos en bij de meeste andere drogisterijen. In de tube zit 7ml. Ik heb de kleur 040 soft beige, wat helemaal niet donker is, dus voor de lichtere huid hebben ze hem zeker ook! Wat ik grappig vind aan deze concealer is dat er een kwastje aan zit. Het is makkelijk aanbrengen omdat je bij veel plekjes kan komen.
Bij deze foto heb ik hem nog niet gebruikt.

Bij deze foto heb ik hem een keer gebruikt.

Deze concealer dekt heel erg goed! Voor wallen en voor puistjes. Ik gebruik hem voor allebij en ik ben er heel erg over te spreken. Zoals misschien jullie al weten heb ik heel erge last van blauwe kringen onder mijn ogen. Deze bedekt ze volledig, en ik heb er geen last meer van.

Hier is een swatch van de concealer.

Het kwastje is niet zo zacht als normale foundation kwasten, maar dat had ik ook niet verwacht omdat anders het kwastje helemaal zou opdrogen en hard zou worden. Ze hebben hem wel zo zacht morgelijk gemaakt. Het voelt wel gewoon goed aan.

Conclusie:

Top concealer! Dekt heel erg goed je hebt helemaal geen last meer van de donkere kringen of puistjes. Geweldig! Er zijn geen minpunten te bedenken over deze concealer. Deze ga ik blijven gebruiken! Aanrader!

XXX
Lot


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images