Fashion update; Trends Lente 2014

heeei! Ik voel de lente al opkomen, de vogeltjes fluiten het is eerder licht. Dus ik vond het tijd voor een fashion lente update! Ik heb d...

heeei!

Ik voel de lente al opkomen, de vogeltjes fluiten het is eerder licht. Dus ik vond het tijd voor een fashion lente update! Ik heb de trends opgezocht voor deze Lente, Sommige waren ietsje over de top voor op een normale dag dus die heb ik er buiten gelaten!:)

Als eerste de gene die ik het meest leuk vind, de pastel kleuren! Je kan ze goed combineren, en als je het aan hebt knal je niet zo naar voren (om het zo maar te zeggen). Ik vond het mooi op op een wit blousje te dragen of een leuke top met vestje.
Je gaat het niet alleen terug vinden in de kleren maar ook in de accessoires.
Ook de sportylooks komen terug de winkels in, de losse rops met een simpel cijfer erop. Of een baseball t-shirt op een skinny jeans. Deze trend kan heel leuk zijn, maar de echte sport tops moeten ook gewoon voor de sport blijven vind ik.


Gewoon casual is niet fout! ik draag meestal casual outfits odat die lekke makkelijk zijn. Maar nu komt het gelukkig ook weer terug de Lente trend in. Een leuk jasje met een jeans, prima toch? Je kan het altijd nog pimpen met een leuk riempje of mooie accessoires.

De wi8jde kleren blijven ook gewoon in! Toch zijn er wel wat nieuwe dingen bij gekomen. De wijde truinen kende we allemaal al wel, of de shirts. Maar de broeken komen ook weer terug, van skinny to loose. Leuk op rollen aan het eind met een hak of een gympje eronder, en klaar!


Drukke print, ik was er nooit helemaal gek van. als je het goed combineert is het oke. De nieuwe printjes komen natuurlijk de winkels weer in en toch ben ik best benieuwd. Op internet ziet het er allemaal heel erg leuk uit!Dit was het fashion artikel al weer!
Byee
xxx
Lot

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images