Review: Nagellak van Hema

Heei! Ik zat laatst in mij stash te kijken naar nagellak, want ik was van plan mijn nagels weer eens te lakken. Toen zag ik de Hema la...

Heei!

Ik zat laatst in mij stash te kijken naar nagellak, want ik was van plan mijn nagels weer eens te lakken. Toen zag ik de Hema lakjes staan, en ik dacht die ga ik weer eens op doen.


Ik heb 4 kleuren en ik vind ze alle 4 super mooi! Wat voor mij ook een voordeel is is dat de lakjes echt goed en snel drogen! Zoals jullie misschien al weten vind ik dat heel fijn! 

1e flesje: Het witte lakje, is echt spierwit ( heel mooi dus!) na ongeveer 2 a 3 laagjes. Maar omdat de lak echt heel snel droogt is dat geen probleem. het is nummer 809

Het 2e flesje: Dit paarse lakje, is ook echt heel gaaf,hij  ziet er heel normaal uit maar op je nagels is die bijzonder mooi. Het is een mooie glanzende lila. Echt super mooi! dit is nummer 830Het 3e flesje:
Ik heb nog een paars lakje maar dan met glittertjes erin, deze lak heb ik een soort van 'van mijn moeder geërfd' en mijn moeder had hem ook al heel lang. Hij lakt nog steeds streeploos! ik weet alleen het nummer niet meer helaas. hij heet: Brilliant with diamond powder

Het 4e flesje: 
Dit laatste rode/bruine/bronzere lakje ziet er in het flesje heel normaal en gewoon bruin uit. Maar op je nagels is die heel mooi bronzie glitterig:). Dit lakje moet je ook wel 3 á 4 keer aanbrengen, dan is de mooier. dit is nummer 79

Dit was de review van de 4 Hema lakjes.
Ik vind ze allemaal super fijn, en het zijn allemaal aanraders! 

Byee
Xxx
Lot(ik heb deze review met meerdere mensen gemaakt daarom zie je ook meerdere handen. :))

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images