Review eyeliner Action

Heey iedereen, Een revieuw over de eyeliner van de Action die ik een keer gekocht had om te testen.

Heey iedereen,

Een revieuw over de eyeliner van de Action die ik een keer gekocht had om te testen.
Dit is de eyeliner pencil van de Action, ik vind hem echt heel fijn, eerlijk gezegd, want bij Action make up weet je het nooit. Het is een waterproof eyeliner, en dat is ook echt zo! Het penceeltje is erg dun, dus makkelijk om aan te brengen, en geeft ook best wel wat pigment af. 
De kleur is diep zwart, dat ik een fijne kleur vind voor eyeliner, want het past overal bij. 


Ik had verwacht dat de kwaliteit erg tegenviel, maar ik vind hem echt heel fijn! Hij brengt dus makkelijk aan, veegt niet uit en geeft geen zwarte vlekken, en heeft ook een goed pigment. En een erg dun penceeltje. Dit moet voor mijn eyeliner goed zijn, als ik er een wil, en deze heeft het!
Het is een lang, maar erg dun steeltje, in zijn geheel, dus ook makkelijk mee te nemen! 
En doordat het penceeltje zo dun is, kun je ook een dun lijntje trekken, maar hie schuiner je hem houdt, hoe dikker je lijntje wordt. Super handig dus!


Eigenlijk gebruik ik hem best vaak, als ik naar school ga soms, als ik tijd heb in de ochtend :). 
En bij feestjes doe ik hem bijna altijd wel op. Dit is ook mijn meest gebruikte eyeliner, dus als je op zoek bent naar een goedkope, goede eyeliner, deze van de Action is erg fijn! 

De prijs is €2,- , en dus helemaal niet duur!


Hier heb ik gemiddeld qua dikte op mijn ogen, en alleen boven.

Dit was de revieuw, 

Doei xx Hilde
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images