Mijn favoriete Lipbalms! ♥

Heei!  Ik heb op mijn kastje, mijn DIY bakje staan met daarin mijn favoriete lipbalms. Hieronder laat ik ze allemaal uitgebreid zien! ...

Heei!
 Ik heb op mijn kastje, mijn DIY bakje staan met daarin mijn favoriete lipbalms. Hieronder laat ik ze allemaal uitgebreid zien!
 Ik heb 6 lipbalms die ik allemaal te gek vind, 2 lipbutters, 1 Lipsmacker, 2 Babylips en 1 van Hema
 Als eerste natuurlijk mijn Babylips van Maybelline. Deze lipbalm maken je lippen echt zacht en ruiken lekker of zien er mooi uit op je lippen. Ik heb Peach kiss en Pink Punch. Peach Kiss ruikt heel erg lekker naar perzik en voor mijn gevoel is die het zachtst, helaas is die niet in Nederland te koop.... Ik heb ook Pink Punch die geeft een hele mooie roze glow op je lippen, en maakt je lippen natuurlijk ook gewoon lekker zacht. Pink Punch is wel gewoon in Nederland te koop, Bijvoorbeeld bij de Etos.

Dan de 2 lipbutters, in het algemeen vind ik lipbutters heel erg lekker. Ze maken je lippen niet droog en ze zijn wat vetter.
De eerste Lipbutter is van Nivea die vind ik erg fijn. Er zijn heel veel verschillende soorten en smaken van de Lipbutters, ik heb Raspberry Rosé. Het is een plat potje dus je kan het makkelijk meenemen. Er zitten veel voordelen aan dus!
De andere Lipbutter is van de Body Shop, en deze Lipbutter/ Balm vind ik het fijnst van allemaal! Hij ruikt super lekker en ik makkelijk ik gebruik. Ik heb Pink Grapefruit en hij is echt heel erg lekker! Deze lipbalm maakt je lippen echt lekker zacht, jummie! Echt een aanrader deze!

Dan de 2 laatste maar niet de minste! De lipsmacker die je ziet is in Sprite smaak, naja niet echt een smaak maar meer de geur :). Ook deze pak ik heel vaak, vooral om hem in mijn tas mee te nemen of in mijn zak te stoppen. Deze lipbalm geeft in een keer wel veel product af, maar dat ik natuurlijk geen probleem als je droge lippen hebt:). Hij maakt je lippen ook erg zacht.
Dan de Hema lipbalm, deze lipbalm geet je lippen een hele foute kleur zo'n parelmoer kleur best lelijk. Maar als je het gewoon een beetje afdipt is de kleur zo weer weg:) Maar deze lipbalm vind ik het minste. Hij maakt je lippen best snel weer droog. Maar ik heb ook ander van  de Hema die wel fijn zijn hoor! Maarja deze is wel weer fijn dat hij gewoon goed vet is, dat is wel een voordeel!

Dit waren mijn favorieten! Ik hoop dat jullie er iets aan hebben!
Byee
xxx
Lot


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images