Handwarmers!!!

Heey iedereen,  Ik ga het hebben over handwarmer, je hebt ze in allerlei maten, soorten kleuren, vormen, enzovoorts. Ik heb er zelf nu zeven...

Heey iedereen, 

Ik ga het hebben over handwarmer, je hebt ze in allerlei maten, soorten kleuren, vormen, enzovoorts.
Ik heb er zelf nu zeven, maar ik ben er heel veel kwijtgeraakt, haha. 
Laten we beginnen bij de normale, waar iedereen denk ik wel van weet wat het is.


Dit zijn de handwarmers die ik nu heb, en ik had er nog een paar bij, zoals een cute hartje, een hotdog, een poppetje en nog een paar.

Handwarmers zijn voorwerpen waar een vloeibare stof in zit, en in de dat stof zit een metalen rondje, en als je die knakt, komt er een vloeistof uit die het warm maakt, en dat is echt heeeeeerlijk als je koude handen hebt. Als hij weer is afgekoeld, kun je hem in kokend water weer laten opwarmen, en dan kun je hem keer op keer opnieuw gebruiken.
De handwarmers zijn ongeveer €1,50 bij xenos, of blokker, of action, per winkel verschilt de prijs, maar het is wel goedkoop!

Dit waren mijn fovo handwarmers, maar ik heb er nog een paar, dit zijn andere, hier zitten bolletjes in en als je die warm laat worden, blijven ze 6 tot 8 uur!!lang warm. Hierna kun je ze helaas niet meer opnieuw gebruiken, maar het is bijvoorbeeld heerlijk als je op wintersport gaat, of een lange, koude wandeling. Deze hebben geen vormpje of kleur, maar zijn ook erg fijn.
Deze handwarmers zijn wel iets duurder, ik heb ze allemaal gekregen maar ze zijn ongeveer €5,- per verpakking en daar zitten er 2 in, bij sportwinkels zoals, daka, sport2000.Sorry, de foto's zijn niet zo goed maar het is avond nu ik dit artikel maak.

Enjoy!
Xx hildeYou Might Also Like

1 reacties

Flickr Images