Review: Allround Concealer van Catrice

Heei! ik heb had een paar weken geleden een nieuwe, goede, niet al te dure concealer nodig. Ik keek als eerste even in de schappen van Esse...

Heei!

ik heb had een paar weken geleden een nieuwe, goede, niet al te dure concealer nodig. Ik keek als eerste even in de schappen van Essence en Catrice. In de schappen van Catrice zag ik wel een liggen die ik al kende van video's of reviews. Dus ik dacht die ga ik maar eens proberen. Hij is echt super goedkoop en super fijn!Als je denkt hei, dat is geen foto die je zelf gemaakt hebt. Dan klopt dat, ik had foto's gemaakt maar die ben ik ondertussen toen ik de concealer gebruikte kwijt geraakt... Dus daarom heb ik wat andere foto's van internet genomen. sorry!

Deze concealer heb ik gekocht bij Kruidvat, of course ;). voor €3,59 en dat vind ik niet super duur voor zo'n concealer. Hij heeft 5 kleuren in zijn palette een roze, groene, donker bruine, iets lichter bruine en een lichte. ik gebruik het meeste de middelste kleur bruin en de roze (ik doe deze kleuren niet elke dag op) . Soms de groen maar niet heel veel.
Natuurlijk heeft elke kleur ook een functie:
groen: neutraliseert rode plekjes
roze: corrigeert donkere kringen onder je ogen
de kleuren bruin: de gewone concealer.

Hier zie je het nog een keer staan.
Ik heb hier ook nog wat swatches van de concealer.

De concealer is heel erg creamy en zeker niet droog, je kan het aanbrengen met een concealer kwastje of met je hand. Wat wel een minpuntje in van de creamyheid ( :) ) is dat hi niet erg zuinig in gebruik is, hij gaat heel snel op... Ik heb hem nu 2 a 3 weken en ik heb al dik de bodem geraakt bij de middelste bruin.

Eindconclusie:
Super fijne concealer voor mensen die erg last hebben van oneffenheden en donkere kringen onder de ogen. 
maar wel een minpuntje is dus dat hij best snel opgaat...


Byee!
xxx 
Lot

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images