Revieuw: Mascara NYC

Heei! Vandaag heb ik een review van een Mascara voor jullie. Nu mijn eigen vertrouwde Clinique mascara op is is het tijd voor een nieuwe. ...

Heei!

Vandaag heb ik een review van een Mascara voor jullie. Nu mijn eigen vertrouwde Clinique mascara op is is het tijd voor een nieuwe. Ik test nu een NYC high Definition mascara.Ik zelf zocht sowieso een mascara met een plastic borsteltje, en dit is er zo een. Mijn eerste indruk was goed! het had een mooi borsteltje die niet te klonterig was. en de verpakking vond ik er ook goed uit zien.


Dit is de mascara met het borsteltje erbij, toen ik heb voor de 1e keer probeerde vond ik heb gelijk al heel mooi dekken. En hij maakt je wimpers ook helemaal niet klonterig. Op de verpakking staat dan ook, ´maakt de wimpers lang zonder te laten klonten´
Over de mascara valt niet heel veel te vertellen, Het is een grote aanrader!
En zeker als je een deze dagen naar de grotere Kruidvat´s rent heb je 1+1 actie op de NYC producten
normaal is die €4,95.

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images