Revieuw krultang

Heey iedereen! Dit is een revieuw van mijn krultang, de Remington.!

Heey iedereen!

Dit is een revieuw van mijn krultang, de Remington.!


Het is het model CI-5338, hij kan van 120 tot 220 volt.

Ik vind het echt een hele fijne krultang, want je kunt hem zelf stellen hoe warm je hem wilt laten worden. En hij heeft erg handige dingetjes, namelijk een onder kant die je kunt draaien, zodat je draad niet korter wordt. Ook erg fijn is dat hij een standaardje heeft zodat je hem gerust ergens neer kunt leggen zonder dat je iets verbrand. Hij heeft ook een erg lange draad, ongeveer 1,6 meter. Dat is echt heel erg handig.


Één dingetje is wel vervelend, namelijk dat hij echt heel erg dik is, ik weet niet hoeveel cm, maar ik denk ongeveer 8 cm. Dat is aan de ene kant erg fijn, want ik had erg lang haar, maar toen heb ik het laten afknippen voor stichting Kika, en toen had ik haar dat net boven mijn schouders hing, dus kon ik de krultang niet meer gebruiken. Nu heb ik weer langer haar dus nu kan het wel, maar dat was wel erg vervelend. Dus even een tip, als je kort haar hebt of krijgt, koop een dunnere!De krultang geeft erg mooie krullen, met veel volume, en niet te klein. Ze waaien ook niet snel uit, maar er moet wel een beetje haarlak in. Van te voren hoef je er eigenlijk niets in te doen, want hij is niet slecht voor je haar! Je kunt de krultang op elke plek voor je haar gebruiken, dus ook aan de onderkant van je haar. Hij heeft een grote klep, en die kun je gemakkelijk vast houden.

Hij is in veel winkels te koop, ik heb hem gekocht in de media markt, hij was ongeveer €50,- . Voor zo'n goede krultang is dat een hele mooie prijs! 

Dit was de revieuw, 
Doei!!! Xx Hilde

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images