Revieuw: Perzik BodyScrub Bodyshop

heeei! ik had laatst een nieuwe scrub nodig, en ik dacht laat ik hem halen bij de bodyshop. dus dat heb ik gedaan! Hier een revieuw over d...


heeei!
ik had laatst een nieuwe scrub nodig, en ik dacht laat ik hem halen bij de bodyshop. dus dat heb ik gedaan! Hier een revieuw over de heeerlijke perzik scrub van de Bodyshop.


Mijn eerste indruk was: mooie verpakking en lekkere scrub! Sommige van jullie vinden de Bodyshop duur, ik soms ook! de scrub was 15 euro, is niet super duur. Maar toen ik er was waren de scrubs maar 5 euro! dus neem snel even een kijkje in de Bodyshop voor goedkope scrub:).
deze scrub hadden ze in verschillende geuren, een bloem, cocos (weet ik niet zeker), mango, en nog een aantal geuren. Ze waren allemaal super lekker

Maar terug naar de scrub, deze scrub vind ik super fijn! er zitten niet super zachte, maar ook geen super harde scrub deeltjes in waardoor je heerlijk kan scrubben onder de douche. In de pot zit 200 ml, en bestaat uit heerlijk perzik extract. De scrub is licht roze van kleur en heeft bruine scrub deeltjes.Er staat niet precies op de pot wat er in zit, maar de Bodyshop heeft heel veel natuurlijke producten dus deze is het waarschijnlijk ook.

Op de achterkant van de pot, staat zo´n plaatje waarmee je meer informatie kan vinden. En je zou denken dat daarboven de spullen staan die er in zitten, maar daar staat dat je het buiten bereik van kinderen moet houden enzo.

Maar ik vind in het algemeen deze scrub echt fijn! echt een aanrader dus!
hier is de link voor naar de site van de bodyshop:
http://www.thebodyshop.nl/

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images