herfst tag ♥

heeei, ik vond het tijd voor een herfst tag dus hier is die! :) hij lijkt misschien wat laat maar dat vind ik wel handig omdat ik dan de h...

heeei,
ik vond het tijd voor een herfst tag dus hier is die! :)
hij lijkt misschien wat laat maar dat vind ik wel handig omdat ik dan de herfst een beetje kan proeven :)Bij een herfst zijn er 10 of meer vragen die ik ga beantwoorden die met herfst te maken hebben. Dus hier is de 1e vraag!

vraag 1:
wat vind je leuk aan de herfst:
ik zelf heb het eigenlijk helemaal niet met de herfst, het word altijd zo snel donker en koud, regen, onweer, wind het klinkt al vreselijk. Aan het begin van de herfst verlang is eigenlijk alweer naar de zomer :) maar ja als het dan 's avonds is en het is al donker voel je je een beetje sip.
Maar natuurlijk zijn er wel leuke dingen aan de herfst: weer je de lekkere dikke truien aan, dikke dekens, en de nieuwe herfst mode ligt in de winkels! dat vind ik dan wel weer een plus punt!

vraag 2:
wat is je favoriete drinken in de herfst?
WARME CHOCOLADEMELK!!! echt dat vind ik zooo lekker als het koud is en je zit lekker op de bank met je trui aan en een kop chocolade melk jummm!

vraag 3:
wat is je favoriete geur in de herfst:
ik heb een geurkaars van de Primark hij heet Berry & Wild fig hier is een foto:
maar in het algemeen vind ik zoete geuren dan juist lekker:)
het is de linker!:)
vraag 4:
wat is je favoriete lip product in de herfst?
ik vind koraal kleuren, rood of rood dat nijgt naar bruin dat vind ik heel mooi in de herfst

vraag 5:
wat zijn jou beste cremes/ bodylotions/ bodybutters van de herfst?
Ik hou heel erg van bodybutters in de herfst omdat mijn benen dat altijd heel droog zijn. ik vind de bodybutter van de Kruidvat heel lekker.verder vind ik alle bodylotions ook wel lekker.

vraag 6:
wat zijn jou favoriete oogschaduws in de herfst?
Bij mij verschilt dat wel, ik denk dat ik deze herfst mijn MUA palette veel ga gebruiken; met nude kleuren.vraag 7:
wat vind je leuke muziek in de herfst?
ik luister eigenlijk niet heel veel muziek... als ik het luister, luister ik met mijn vriendinnen mee. Ik kan me namelijk niet goed concentreren met muziek op. maar als ik iets luister in One Direction, Rihanna, Miley Cyrus en nog meer.

vraag 8:
wat draag je graag in de herfst?
ik draag heel graag truien en vesten! in alle soorten en maten, kleuren en stoffen. ik vind truien en vesten heerlijk om te dragen!

vraag 9:
wat is je favoriete haarproduct in de herfst?
Omdat het vaak regent en mijn haar pluizig word door het koude weer, gebruik ik vaak arganolie of serum voor in de puntjes van mijn haar zo pluist het niet zo erg.

vraag 10:
wat doe je graag in de herfst?
ik zit graag achter mijn bureau om te bloggen, of achter de camera om filmpje te maken voor de blog. in het algemeen werk ik heel graag aan de blog! Maar ook hockey ik nog gewoon in de herfst, vind ik ook altijd leuk!

Dit waren alle vragen, ik hoop dat jullie het leuk vonden!
xxx
lot

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images