Catrice Liquid Metal Eyeshadow

haaai! Sorry dat de laatste tijd er niet heel veel gebeurt op de blog... We hadden het de laatste tijd heel druk op school waardoor het nie...

haaai!
Sorry dat de laatste tijd er niet heel veel gebeurt op de blog... We hadden het de laatste tijd heel druk op school waardoor het niet helemaal gelukt is om iets te schrijven. Maar aangezien ik nu tijd heb ga ik even vooruit werken en zullen jullie de komende dagen wat artikeltjes zien verschijnen.

maar terug naar de review:). 
Ik ga wat vertellen over de Liquid Metal eyeshadow van Catrice!
hij is al een tijdje uit en je hebt hem in 9 kleuren, maar ik heb er 1 gekocht dit is '010 Look Me In The Ice'
hij is €3.99
Deze oogschaduw sprak mij in het begin al aan door de hele goede pigmentatie. Bij de informatie van het Product staat dat het een metallic glans heeft, ik vind dat niet helemaal waar. Het heeft een hele mooie shimmery glans, maar er zitten iets te veel glitters in voor een mooie metallic kleur.
hier is een swatch van de oogschaduw:Zoals ik al zij heeft hij wel een goede pigmentatie maar is die niet metallic. Maar ik vind de kleur wel heel mooi! op je oog komt de kleur ook heel mooi uit. Deze kleur kan je eigenlijk wel met heel veel kleuren combineren, maar het liefst combineer ik het met bruin. 


Verder pakt de kleur ook heel goed op je oog!, je zou denken dat hij te glitterig is om te blijven zitten maar dat is totaal niet zo!


Ik ben heel tevreden over de oogschaduw, ik vond het eerst heel jammer dat het geen metallic kleur was. Maar ik vind dit nog mooier! De pigmentatie is geweldig, en de kleuren zijn ook prachtig! Dit is echt een aanrader voor als je een mooie shiny  look wil maken.

Deze liquid metal oogschaduw is te koop bij Kruidvat


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images