Revieuw Rimmel Scandaleyes

Hey iedereen, dit is een revieuw van de Rimmel london mascara de collectie Scandeleyes. Ik heb de 2 mascara's en ik vind ze heel fijn, z...

Hey iedereen, dit is een revieuw van de Rimmel london mascara de collectie Scandeleyes.

Ik heb de 2 mascara's en ik vind ze heel fijn, ze hebben een dik borsteltje en ze brengen goed en snel aan. Er zitten zowel geen klontjes in, ik heb er 1 in waterproof, die is ook echt waterproof want als er
water of regen op blijft mijn mascara goed zitten. En de andere (op de foto die met de zwarte onderkant) is niet waterproof maar brengt ook heel erg fijn aan. Ze geven mijn wimpers veel volume en een mooie zwarte kleur. Ik vind het echt een aanrader! De prijs is €11,95. Dat vind ik wel best duur maar tegenwoordig betaal je wel veel voor de goede merken zoals Rimmel london.
Maar er is nu een actie bij Kruidvat met 1+1 gratis dus dat is erg fijn. 
Deze producten van Rimmel zijn te koop bij de drogist,en in sommige supermarkten.

Dit zijn de mascara's. De linker is de waterproof en de rechter is de niet-waterproof.


Dit is de mascara op mijn oog. Ik heb nu de normale gebruikt, op de foto de rechter.

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images