nieuw product van Hema

Hema gaat de komende tijd zich meer op mode en beauty storten waar ik natuurlijk super blij mee ben! ik heb daarom een nieuw product voor j...

Hema gaat de komende tijd zich meer op mode en beauty storten waar ik natuurlijk super blij mee ben!
ik heb daarom een nieuw product voor jullie getest!De nieuwe collectie ziet er ook al super gaaf uit. Ik ga jullie wat vertellen over de 2 nieuwe quattro oogschaduws. dat zijn dus vier oogschaduws in een doosje. Dit zijn oogschaduws die je droog aan kan brengen, maar je kan ze ok met een vochtig kwastje aanbrengen.Zo krijg je een nog mooier effect.
dit hier is de bruine:

hier kan je hele mooie bruine smokey eyes mee maken! deze Hema oogschaduw is ook een look-a-like van het quattro palletje van Chanel. dir bruine palletje is 9 euro en heet: golden chique, en het heeft dus 2 bruine kleuren, een gouden kleur en een bronze kleur, Super mooi! Maar deze oogscahuw hebben ze dus niet aleen in het bruin, maar ook in het blauw die heet Midnight blue en heeft donkerblauwe kleuren en licht blauwe kleuren. ik heb dit palletje helaas niet zelf dus ik heb er geen mooie foto van kunnen maken. maar ik heb wel een foto op internet kunnen vinden:

dit zijn dus de kleuren. ik zelf vind dat de prijzen aardig hoog zijn, maar de palletjes zijn wel heel fijn en goed! 

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images