Mijn favoriete make-up kwasten

Dit zijn mijn favoriete kwasten: Het zijn er 3 van E.l.f 1 van Essence en 1 van de Douglas. Helemaal bovenaan (1e) is een foundation stipple...

Dit zijn mijn favoriete kwasten:Het zijn er 3 van E.l.f 1 van Essence en 1 van de Douglas. Helemaal bovenaan (1e) is een foundation stipple brush, zelf gebruik ik het altijd voor concealer en af en toe voor BB Cream. De 2e is een kleine poeder brush kwast, deze kwast is super cheap en makkelijk te gebruiken in de kleine poeders die ik heb. Ik heb ook een grotere kwast maar die gebruik ik niet heel vaak. De 3e kwast is een blush kwast, ik gebruik hem voor blush en bronzing powder. Het is een schijnafgesneden kwast die makkelijk in gebruik is daarom hoort hij ook bij mijn favorieten. Als 4e en als 5e liggen er blending brushes. Dit soort brushes vind ik ook gewoon fijn om oogschaduw op te doen, en niet om te blenden. Maar als ik de ene gebruik voor blenden gebruik in de andere voor de oogschaduw op te doen.


Deze kwast kocht ik bij de Douglas, het is volgensmij eigen merk want er staat verder geen merk op er staan ook geen nummers bij. Maar je kan het zo aan een van de medewerkers van de Douglas' vragen waar ze liggen. Deze kwast gebruik ik voor concealer en af en toe ook voor BB Cream. De kwaliteit van deze kwast vind ik tot nu toe fantastisch echt een aanrader, maar dan vind ik ook wel dat het mag voor de prijs van €13,95. Ik vind deze kwast super handig, als je een keer geen zin hebt in vieze handen gebruik ik deze kwast, en hij is ook niet super groot ook heel handig!


Dit is mijn powder blush kwast deze is van het merk E.l.f en was €1,-! Ik vind hem zelf heel fijn omdat ik hem ook handig vind voor kleinere doosjes poeder. Deze kwast is dus voor foundation poeder. De kwaliteit is goed Af en toe steken er wat haartjes uit maar verder is die heel fijn en zacht! Deze kwast kan je kopen op www.eyeslipsface.nl er zijn verder geen winkels in Nederland van E.l.f jammer genoeg. 


Dit is een blush kwast ook van E.l.f. Deze brush gebruik ik voor mijn blush en bronzing powder daar is die echt perfect voor! Ik vind deze kwast super fijn en het is een goede kwaliteit voor die prijs ook €1,- hij is lekker zacht en ik vind hem ook heel mooi.


Dit zijn 2 blending brushes 1 van E.l.f en 1 van Essence ik vind ze allebei super fijn! In het algemeen vind ik blending brushes fijn maar deze in het speciaal, ze zijn zacht handig en hebben geen uitstekende haartjes. De Essence brush heb ik al heen lang en blijft heel lang mooi deze brush was ongeveer €2,- en die van E.l.f was €1,-  verder kan je die van essence kan je kopen bij kruidvat iedergeval daar heb ik hem gekocht. 

Dit waren mijn brushes dit zijn allemaal aanraders!
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images