Review kruidvat producten

Als eerste de kruidvat getinte dagcreme, hij is €2,95 nu in de korting..... Maar anders was hij maar 1 euro meer geweest. Ik zelf vind hem w...

Als eerste de kruidvat getinte dagcreme, hij is €2,95 nu in de korting..... Maar anders was hij maar 1 euro meer geweest.


Ik zelf vind hem wel fijn, ze noemen het een getinte dagcreme maar het natuurlijk gewoon het zelfde als een BB Cream. Deze bb Cream is goed! Ik koop liever betere bb Cream maar als je niet heel veel geld hebt is dit zeker een aanrader! Hij heeft goed pigment en blijft gewoon heel de dag zitten, en nog een  voordeel hij is ook niet slecht voor je huid, er zitten vitamines in, en sluiten daarom je poriĆ«n niet. 

Als je een vette huid hebt zal deze bb Cream goed voor je zijn! Als je deze bb Cream koopt moet je wel even goed letten op de kleur! Want hij valt iets donkerder. 
Verder heb ik nog deze droog shampoo van kruidvat huismerk deze was in het klein €1,99 
Hij is best wel fijn, maar je moet hem echt alleen gebruiken als je een keer vet haar hebt en je echt geen tijd hebt om je haar te wassen. Want hij werkt echt maar 1 dag. Verder maakt hij je haar niet helemaal vet vrij. Dus ik vind hem niet heel handig. Maar af en toe als je cht geen tijd hebt kan je deze gebruiken


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images